CorienForCompany

Corien For Company

Eind 2017 heb ik Corien For Company opgezet en is voort gekomen uit mijn werkzaamheden in het verleden. Na mijn schoolperiode ben ik gaan werken bij een groothandel in casual kleding in Brussel. Ik was verantwoordelijk voor de verkoop. Eenmaal terug in Nederland heb ik de verkoop voortgezet in de detailhandel. De laatste 15 jaar werk ik als administratief medewerkster op kantoor in Colijnsplaat, maar steeds vaker denk ik terug hoe leuk ik die tijd vond in de winkel, de contacten met de mensen en de verkoop. Daarom ben ik nu als freelancer inzetbaar voor de ondernemer (in Fashion en Lifestyle)welke werkt met weinig, of helemaal zonder personeel maar extra hulp op bepaalde dagen goed kan gebruiken. Maar ook als vervanging tijdens vakanties of andere reden van afwezigheid van het vaste personeel.

Het freelancewerk onder de naam Corien For Company en de High Wine en High Beer arrangementen zijn twee totaal verschillende dingen maar bevatten alles van wat ik leuk vind om te doen. Een opleiding op het gebied van de verkoop of catering heb ik niet gedaan. Ik werk puur vanuit mijn gevoel, vanuit enthousiasme en ervaringen, wat naar mijn idee minstens zo veel waarde heeft.

Voor meer informatie over Corien for Company kunt u bellen naar 06-10478811 of mail naar corienforcompany@gmail.com  of volg mij op mijn facebookpagina CorienForCompany