High Wine

High Wine: Smaakvermaak

Bij deze High Wine maak ik 6 kleine ‘smaakvermaakjes’ per persoon. Daarnaast staat er nog wat ‘pak en hap lekker’ op tafel.

Smaakvermaakjes

2 glazen wijn pp- wit en/of rood en/of rose naar keuze

Complete Tafelaankleding (stijl in overleg)

Vanaf 6 personen- 29,50 euro pp

Foto’s

Klik hier voor meer info

High Wine: Fruit de Mer

Bent u een echte visliefhebber? Dan is dit HET arrangement voor u.Een  schaal vol met de mooiste schaal en schelpdieren, zoals kokkels, langoustines, gambas, kreukels, oesters, vongole,mesheften, kreeft en krabbenpoten(afhankelijk van het seizoen) Natuurlijk met lekkere wijn of fles bubbels erbij

Plateau Fruit de Mer

1 fles wijn of fles bubbels

Complete tafel aankleding

Vanaf 2 personen- Vanaf 65,- pp

Foto’s

Klik hier voor meer info

 

High Wine meets High Beer: Vindt u het moeilijk een keuze te maken tussen een wijn of bier arrangement?  Ik help u graag een combinatie van deze twee samen te stellen.

High Wine met een thema: Revival of the 60’s and 70’s

Herinnert u zich de jaren 60/70 nog en zou u graag deze ouderwetse gezelligheid nog eens willen herbeleven? Of was je nog niet geboren maar zou jij ook wel eens de sfeer willen proeven van toen? Dat kan tijdens deze High Wine Revival of the 60’s/70’s waar het gaat om het totaalplaatje, de sfeer, de in stijl gedekte tafel, met de eenvoudige maar o zo leuke herkenbare hapjes van toen, met de muziek die klinkt uit de oude, originele pick up, maar ook kleding en zelfs pruiken kunnen gepast worden. En dat allemaal in uw huiskamer.  Deze High Wine kan uitgebreid worden met een vlees Fondue, helemaal hip in die tijd, ontzettend gezellig en smaakvol en avondvullend.

Kortom een super leuke middag/avond om samen met vrienden en/of vriendinnen, welke leeftijd dan ook, te beleven bij u thuis. Ga terug in de tijd met je ouders, of verras iemand voor zijn 50ste of 60ste verjaardag of  een leuk thema voor een vrijgezellenfeest.

Vanaf 6 personen- 32,50 pp (2 glazen wijn pp en natuurlijk Zwarte Kip advocaat en diverse hapjes) Vlees fondue 12,50  pp extra

Foto’s

Klik hier voor meer info