Parc Ganuenta

Parc Ganuenta

Ook tijdens uw verblijf op het parc Ganuenta kunt u gebruik maken van de High Wine en High Beer  arrangementen in uw woning.  Het wordt genieten wanneer u na een dagje uit of bv na een lange strandwandeling terug komt in uw woning en de tafel al helemaal gedekt staat met heerlijke hapjes, wijn en/of speciaal bieren, of met een mooie Fruit de Mer. U hoeft zelf niets meer te doen, u heeft tenslotte vakantie, hoe heerlijk is dat. Laat u verwennen , kijk bij de arrangementen hoe ik u kan ontzorgen.

Ook kunt u mij ook in de arm nemen als shopadvisor. Met mijn ervaring als freelancer ( zie Corien For Company) in de verschillende fashion en lifestyle winkels in Goes, neem ik u gericht mee naar de winkels waar uw favoriete merken te koop zijn.

Goes is een heerlijke winkelstad en zo’n 12 autominuten rijden van het park. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels op het gebied van fashion en lifestyle. In Goes kun je prettig shoppen omdat de stad compact is en tóch heel veel winkels heeft .Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes. Er valt dus veel te ontdekken zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje.

Vooraf bespreken we uw wensen en gaan we samen op pad. Dit kan al vanaf 1 persoon. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-10478811 of mail naar corienforcompany@gmail.com